JEUGDCOMMISSIE
Wij zijn op zoek naar leden/(groot)ouders die het leuk vinden om in de jeugdcommissie plaats te nemen om bij bepaalde activiteiten te helpen. Denk aan het helpen op de zondagochtend bij de jeugdcompetitie, het organiseren van de  jeugdclubkampioenschappen of een open toernooi en een gezelligheidsactiviteit zoals bijvoorbeeld een ouder- kindtoernooi. Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan onze jeugdactiviteiten? Meld je dan zo snel mogelijk bij jeugdzaken@tchardenberg.nl  

COMMUNICATIECOMMISSIE
We kunnen van alles als vereniging organiseren, maar als jij het niet weet….  Precies! Daarom is communicatie zo belangrijk. Het team communicatie zorgt voor het onderhouden van de website, nieuwsbrieven, persberichten, knltb club app, facebook en instagram. En omdat het veelal ad hoc werken is, is een groter team heel fijn! Wil jij onderdeel worden van team communicatie? 
Stuur dan snel een mailtje naar communicatie@tchardenberg.nl of een berichtje via Facebook Messenger.

Met bijna 800 leden hebben we altijd vrijwilligers nodig. Heb jij zin om iets te doen binnen onze prachtige club? Aarzel niet, laat ons weten waar je mee wilt helpen en stuur je bericht naar info@tchardenberg.nl en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. Kijk ook even op onze vrijwilligerspagina.