Vericon nieuwe hoofdsponsor TPC Hardenberg

HARDENBERG - Directeur Arend Jan Veurink van Vericon is een ondernemer die zijn hart niet alleen aan voetbal verpand heeft. Zijn bedrijf steunt diverse sportverenigingen in de regio en is met ingang van het nieuwe seizoen ook de nieuwe hoofdsponsor van tennisclub Hardenberg. Het logo van zijn bedrijf staat voor de komende jaren op de reclameborden rondom het centercourt en op de wedstrijdballen van de Hardenbergse tennisclub, waarbij tevens padel op één van de beide eigen padelbanen gespeeld kan worden. Padel is een wereldwijd groeiende racketsport.

De in Hardenberg geboren en getogen Veurink is zelf erg sportief aangelegd. Het spel tennis en padel zijn al jaren bekende sporten binnen de familie Veurink. Het nóg bekender maken van zijn naam en diensten is een mooie bijkomstigheid. 

“TPC Hardenberg is een mooie actieve club, die we graag willen steunen”.

Eigenaar Arend Jan Veurink werd vrijdag 18 juni jl. bij de club letterlijk in het zonnetje gezet. Onder het genot van een heerlijk hapje en fris drankje van Sportcafé de Match werden de handtekeningen onder het contract gezet.
Trots en blij is TPC Hardenberg met de nieuwe hoofdsponsor Vericon Advies. Vericon is een onafhankelijke specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Daarnaast is ze zelfstandig adviseur voor de RegioBank. 
Met Vericon als hoofdsponsor heeft TPCH een wens ingevuld: een betrokken, sportieve en lokale hoofdsponsor. We hopen dan ook op een jarenlange samenwerking!

Nieuwsgierig wat Vericon allemaal voor u kan betekenen? Check de website: www.vericonadvies.nl.