Wilfried Lamberink
Ons bereikte het trieste bericht dat Wilfried Lamberink op 52-jarige leeftijd is overleden.
Wilfried is jarenlang actief lid bij onze vereniging geweest.  Hij begon op 6-7 jarige leeftijd met tennissen op de banen van TOGO waar zijn vader, Erelid Hans vele uren heeft doorgebracht als groundsman. Wilfried bleek erg getalenteerd te zijn. Zijn ouders Hans en Diny hadden al snel geen weekend meer vrij omdat Wilfried overal toernooien speelde. Zijn gezondheid/lichaam liet het echter niet toe verder te komen, desondanks was op recreatief niveau Wilfried een hele goeie B1 – 3 speler.
Wilfried heeft jarenlang in Heren 1 gespeeld in de 2e klasse landelijk, met als hoogtepunt het Kampioenschap met bijbehorende promotie naar het hoogste niveau: 1e klasse landelijk.  
Wilfried en Marget waren al voorloper op de fusie van TOGO en TVO met hun huwelijk in 1997, beide tennistoppers van hun vereniging stapten samen in het huwelijksbootje. Zowel Wilfried als Margret waren beide actief in commissies en besturen.
De laatste jaren speelde Wilfried onder andere samen met zijn broer Marthijn in Heren 3 in de 3e klasse. Een paar niveaus lager dan vroeger, maar af en toe liet hij nog zien te kunnen toveren met een bal. Met altijd een grote glimlach na zo’n mooi punt.
We wensen Margret, Rick en Benthe, Tim , Hans en Diny, Marthijn en Anke en verdere familie en vrienden veel sterkte toe.